Pieter Van Wilder. Bouwjaar 83. Sterrenbeeld Leeuw.  Groot hart, gul & moedig.  Liefhebber van de zon. Creatieve duizendpoot. Gepassioneerd door gezondheid & lifestyle in het algemeen. In alle eerlijkheid heeft het heel wat jaren in beslag genomen om te staan waar ik momenteel sta.  Jaren van persoonlijke investering. Jaren van studeren en onderzoek verrichten.  Jaren van reizen rond de wereld om in aanraking te komen met verschillende culturen, verliefd te worden en connecties te creëren die een leven lang meegaan. 

Mezelf zie ik me als de auteur van m’n leven en of het nu algemeen welzijn, lifestyle of mode is… het is gewoon mijn vorm van communicatie. Ik hou me niet vast aan ‘hokjes denken’ & tracht m’n eigen verhaal te schrijven.  Wellicht met enkele omwegen, maar geen enkel pad is verloren. Een levenspuzzel waarbij elk puzzelstukje toedraagt. Alles wat ik in het leven onderneem, doe ik met passie en verlangen en misschien nog het belangrijkste van al : met de overtuiging de wereld een klein beetje mooier te maken.

BELFIDA is een levenswerk waar ik eigenlijk al meer dan een decennia lang naar toe heb gewerkt. Steeds bouwend naar meer kennis & diepgang met één belangrijke gedachte : zorg dragen voor ons lichaam & innerlijke balans vinden om succes te oogsten & positief in het leven te staan. Hoe dit te bereiken kan via verschillende manieren. Al datgene ik aanbied heb ik werkelijk zelf ondergaan. Enkel zo kan ik alles naar waarde schatten.

BELFIDA’S LIFESTYLE HEALTH & ENERGY LOFT is één van m’n recentste verwezenlijkingen waar ik immens trots op ben. Het vormt de spil van m’n kleine universum. Hier valt de puzzel samen. Ik breng o.a. een nieuwe kijk op fysiotherapie, personal training & esthetiek samen. Het aanbod is voor velen ruim te noemen, maar éénmaal je vertrouwt bent met de BELFIDA METHODIEK dan begrijp je perfect dat elk onderdeel van ons lichaam & leven samenhangt. Enkel zo kunnen we bewust werken naar de beste versie van onszelf zijnde.

Voor het grote publiek zeker nog te onbekend… maar reeds befaamd in o.a. Monaco & Dubai : de BELFIDA ME-CANDLE COLLECTIE.  Een eigen ontwikkeld luxueus huidverzorgingsproduct in kaarsvorm voor lichaam & gelaat. Een product waar ik immens trots op ben dit gerealiseerd te hebben. Werkelijk meer dan 2 intensieve jaren heeft het in beslag genomen van concept tot realisatie.  ME-CANDLE betekent heel eenvoudig : “Een momentje voor uzelf en/of geliefde nemen!”  Het is belangrijk in het leven om tenminste 5 à 10 minuten per dag even te ontvluchten aan alle stress en bezorgdheden en innerlijke rust te vinden.  Quality time is meer dan ooit belangrijk. Even de tijd nemen om zichzelf te verwennen met een dagelijks welzijn skinfood ritueel zal zowel lichaam als geest voeden en uw batterijen opladen om er nadien weer volop voor te gaan. Daarnaast is onze huid ons belangrijkste vitale orgaan. Dit voeden met kwalitatief hoogstaande producten is een cruciaal iets. Hiermee is de basis gezegd & maakt de link naar BELFIDA’s LIFESTYLE HEALTH & ENERGY LOFT alleen maar duidelijker.

Benieuwd naar meer? Get in touch.

Woorden zeggen reeds iets, maar het zelf ondergaan maakt een wereld van verschil. Steeds welkom en/of ervaar de meerwaarde van een ‘me-candle skinfood ritueel’.

Pieter Van Wilder

Lifestyle Health & Energy Coach – Practitioner – Personal Trainer – Sportmasseur – Skin Coach – Movement Therapist – Nutritionist – Sapman

De meest relevante studies, opleidingen & bijscholingen :

 • Professionele bachelor Handelswetenschappen
 • Master Image & Fashion Design – specialisatie Creative Art Directing
 • NASM International Certified Personal Trainer
 • Certified Precision Nutritionist – level 2
 • Mylogenics Activation – Release – Rehab (Overload Worldwide)
 • IASTM Ergon Technique (Tendim)
 • Medical & Sport Taping (Be Balanced Be Fit)
 • Mindfulness bij stress, burn-out & depressie
 • Certified Positieve psychologie (Fredrike Bannink)
 • Certified Lifecoach (Jackee Holder)
 • Certified in Team Sports Phyisician (Barça Innovation Hub)
 • Certified Boundless Coach by Ben Greenfield Fitness
 • Callisthenics System Training Concept by Frank Medrano
 • Juice Master (Juice Master Academy)
 • Functional Anatomy & Exercise Execution (YPSI)
 • Make-up & Hair Artist (MUD)
 • Private ASMR Sport Massage Techniques by Josh Shadle
 • Private Movement & Massage Techniques by Michal Urban

Aangevuld met diverse bootcamps & workshops in o.a. Japan, Korea, Spanje, UK, USA, Israël, …

WIJ HOREN GRAAG WAT U ONS TE VERTELLEN HEEFT!