Iedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn. So... make your health an investment, not an expense!

Deze gedachte in het achterhoofd houdend vormt dit de basis van m’n gloednieuwe gezondheids- & vitaliteitspraktijk waar een nieuwe kijk op fysiotherapie & esthetiek hand in hand gaan.

LONGEVITY THERAPY :: the art of vital-aging

M’n kijk naar een optimaal levenspatroon delen met een breder publiek. Dat wordt de grootste uitdaging vandaag. Niet zweverig, maar handelen in concreet! Zelf denk ik niet in ‘vakjes’ & kaders en start ik dit avontuur uit passie & geloof waarbij ik m’n vergaarde kennis uit binnen- & buitenland wil inzetten om vernieuwend te handelen. M’n vele reizen & buitenlandse trainingen hebben me gevormd tot wie ik nu ben. Zeker & vast nog niet het einde van m’n vele doelstellingen & kunnen… maar zeker & vast al de moeite waard om van start te gaan. Klassiek denkend & handelen? Zeker niet. Anno 2020 mag het allemaal wat gewaagder & anders dan mensen als ‘herkennend’ dusver ervaren.

EXPAND YOUR MINDSET

Nog niet helemaal duidelijk wat BELFIDA voor je in concreet kan betekenen? Don’t worry! Ik kan het best begrijpen. Wanneer er gekeken wordt breder dan één bepaald vakgebied wordt de informatie veel om te kaderen. In sé is de belangrijkste doelstelling meer vitaliteit bereiken. Hoe dit bekomen wordt is een samenspel van diverse factoren waarbij enerzijds teruggegrepen wordt naar de ‘basis’ : beweging, ademhaling, stressmindset, immuunsysteem, slaap & self-care. Betekent dit dat voor elke klant hetzelfde pakket aangeboden & dezelfde werkwijze toegepast wordt? Het antwoord is eenvoudig : nee. Ieder persoon is uniek & vraagt een andere benadering. Betekent dit ook dat wanneer u bij BELFIDA langs komt u moet intekenen voor een volledig traject? Ook hier is het antwoord eenvoudig : nee. Heeft u louter nood aan een (sport)massage? Of aan een esthetische gelaatsverzorging? Of u wil een bepaalde spierklacht verhelpen? Dat kan zeker. U bent welkom. Hou gewoon in het achterhoofd dat – als practitioner zijnde – ik graag verder denk & het volledige plaatje wil bekijken om uw investering te laten garanderen & u met een feel good mood wil laten vertrekken.

HET AANBOD KORT TOEGELICHT :: DIT ZOU MOETEN VOLSTAAN VOOR JULLIE

Wordt het vergoed door de verzekeraar?

De BELFIDA METHODIEK wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Deze behandelingen, training & coaching vallen ook niet onder fysiotherapie. Binnen het domein fysiotherapie zouden we alleen kunnen behandelen op spieren en/of gewrichten. Bij de ‘diëtist’ zou u alleen terecht kunnen met bepaalde ziektebeelden of een BMI > 30. Maar juist door niet in hokjes te denken zal u merken dat er veel meer mogelijk is. ALLES werkt samen in het lichaam & dit in acht nemend werkt BELFIDA volgens een aparte methodiek. We kiezen bewust om te spreken van klanten & niet van patiënten omdat we afstand willen nemen van vastgelegde procedures & regels opgelegd door de zorgverzekeraar.

Volg ons op facebook & stay tuned over de activiteiten van
BELFIDA LIFESTYLE HEALTH & ENERGY LOFT.
Geef jezelf een boost op alle niveau’s. Get inspired. Get to know us!
In voor een afspraak bel / whatsapp +32 479 07 13 78 of mail pieter@belfida.com

WIJ HOREN GRAAG WAT U ONS TE VERTELLEN HEEFT!