DE VOORDELEN VAN EEN ME-CANDLE SKINFOOD RITUEEL :: aromatherapie zoals u nog nooit gezien heeft :: sensueel & zacht om lichaam & geest op te monteren & te vitaliseren

ME-CANDLE betekent heel eenvoudig : “Een momentje voor uzelf en/of geliefde nemen!”  Het is belangrijk in het leven om tenminste 5 à 10 minuten per dag even te ontvluchten aan alle stress en bezorgdheden en innerlijke rust te vinden.  We leven allen in een hectisch drukke wereld met heel wat verwachtingen en deadlines om te beantwoorden.  Even de tijd nemen om zichzelf te verwennen met een dagelijks welzijn skinfood ritueel zal zowel lichaam als geest voeden en uw batterijen opladen om er nadien weer volop voor te gaan.

De BELFIDA ME-CANDLE COLLECTIE is samengesteld uit hoofdzakelijk natuurlijke boters en pure essentiële oliën die allen specifieke gezonde & aromatherapeutische voordelen heeft ter bevordering van een vitale levensstijl & uitermate de huid voedt in de diepte dewelke huidveroudering tegen gaat. 

De BELFIDA ME-CANDLE is een schattige kaars met een luxueuze ‘urban’ twist.

Het kan gebruikt worden als :

 • Diep vochtinbrengende olie voor lichaam & gelaat
 • Gezichts- & lichaamsbalsem / -olie
 • Bodylotion
 • Huidverstevigende olie
 • Rustgevende massageolie

De BELFIDA ME-CANDLE verspreid als warme zijde over de huid waarbij de zijdezachte olie een temperatuur van 39°C aanneemt.

 • Voedt en beschermt de huid.
 • Geeft een mooie, stralende & jeugdige huid.
 • Versterkt de weerstand van de huid.
 • Voorkomt veroudering & rimpels.
 • Verhelderd de huid teint.
 • Verzacht & verlicht lichaam & geest.
 • Voorziet de huid van urenlang aroma.
 • Creëert een aangename en relaxerende omgeving.

Licht de wiek en van zodra de was gesmolten is, giet de zijdezachte warme olie – waarvan het smeltpunt enkele graden boven de eigen lichaamstemperatuur ligt – zachtjes op de huid om deze te voeden, te verzachten en te hydrateren, terwijl het natuurlijke aroma van pure essentiële oliën de zintuigen prikkelt en uw huid geurrijk indompelt.

De hoogste kwaliteitsgraad van pure essentiële oliën en het gebruik van ambachtelijke mengtechnieken zijn toegepast om de drie productthema’s te creëren binnen de BELFIDA ME-CANDLE COLLECTIE.

BELFIDA ME-CANDLE :: SENSUAL ::

Ontspannend, zinnenprikkelend en stimulerend.  Ideaal voor een liefdevolle well-being en skinfood behandeling die lichaam en geest prikkelt.  De zoete, zwoele en iet wat sensuele toets van de olie maakt van elke skinfood behandeling een warme streling voor de zintuigen.  Ideaal voor momenten van innerlijke harmonie en welzijn.  Ook verrassend als sensuele massagekaars voor u en uw geliefde.

BELFIDA ME-CANDLE :: PURIFYING ::

Voor momenten van lichtheid, zuiverheid en zorgeloosheid.  Purifying beslaat hetzij rustgevendheid :  ideaal om de dagelijkse beslommeringen te vergeten en uzelf een gevoel van diepe ontspanning te gunnen om daarna te genieten van een goede nachtrust.  Hetzij extra vitaliteit : om lichaam en geest nieuwe energie te geven.   Ideaal als u nood heeft aan een opkikkertje om de dag opgewekt te beginnen, voor een avondje uit of voor activiteiten die veel concentratie vragen.

BELFIDA ME-CANDLE :: THERAPEUTIC ::

Voor een directe therapautische behandeling met een verzachtend, verlichtend en verzorgend effect.  Therapeutic beslaat hetzij spierpijnreductie & after sport, hetzij diepe relaxatie & ontstressen.  De uitermate verfijnde blend van essentiële oliën die weldoordacht en heel functioneel is samengesteld benadrukt de therapeutische werking van aromatherapie.

De beste ingrediënten – denk hierbij aan rauwe cacaoboter, rauwe sheaboter, soja, cocosolie, amandelolie -, dewelke allen ontgonnen zijn volgens het ‘koude persing’ principe, – aangevuld met cosmetisch goud, vitamine E & pure essentiële oliën -, zijn geselecteerd als basis van elke BELFIDA ME-CANDLE om de zintuigen te hernieuwen, terwijl de warme olie geabsorbeerd wordt door de huid zodat deze gevoed en soepel aanvoelt. 

Interesse om BELFIDA’S ME-CANDLE aan te bieden & officieel Belfida Ambassador te worden? Neem geheel vrijblijvend contact op.

WIJ HOREN GRAAG WAT U ONS TE VERTELLEN HEEFT!