Lifestyle health & energy coaching

Werken aan jezelf is nog nooit zo leuk geweest!

Welkom op een interactieve reis om de beste versie van jezelf tot stand te laten komen.

We leven allen in een hectisch drukke wereld met heel wat verwachtingen & deadlines om te beantwoorden. Gun jezelf dagelijks die me-time om te herbronnen. Na een eerste kennismaking bepaalt u zelf de richting, maar laten we vooral samen de schoonheid & vitaliteit van het leven belichten die heel vertrouwt aanvoelt.

Wie ben ik? Pieter Van Wilder

Een 30 plusser, gepassioneerd door ‘lifestyle’ in al z’n aspecten. Afgestudeerd als designer & Image Consultant. Lifestyle Health & Energy Coach. Een aanbidder van mooie items met een luxueuze insteek.

Benieuwd naar meer? Alvast een woordje uitleg

Laten we het samenvatten onder een interactieve coaching 2.0 – waarvan u de duurtijd zelf kan bepalen – om heel eenvoudig gezegd mensen 5 à 10 minuten per dag ME-TIME te gunnen & de ‘slow motion culture’ in de kijker te plaatsen. Na talrijke jaren geïnvesteerd te hebben in het volgen van diverse opleidingen om ‘lifestyle’ – in de breedste zin van haar betekenis – me eigen te maken, heb ik dit vertaald naar concrete elementen waar mensen, zoals u & ik, nood & duidelijkheid aan hebben. Geen saaie lezing of pure toelichting van vakliteratuur, maar een intensieve coaching waar u actief bij betrokken wordt, waar u in eerste instantie de batterijen kan opladen, maar nog meer belangrijk met bruikbare tips naar huis kan gaan die u in sé de dag nadien zelf al kan gaan toepassen. Dit laatste is van cruciaal belang! Als coach wil ik jullie de eerste bouwstenen aanreiken om een gezonde & energieke levensstijl aan te nemen die heel vertrouwt aanvoelt en waar u ten volle genot & plezier kan aan beleven, maar met de uitermate intentie vitaal ouder te worden – wat we allen ondergaan – in een snel draaiende maatschappij waarbij we onszelf al eens trachten te verliezen.

In sé kan u de coaching kaderen als reactie op de talrijke ‘burn-outs’.  Mensen raken gedemotiveerd, futloos, verliezen hun eigen persoonlijkheid of zelfbeeld, het ontgaat aan kracht & energie, belanden in een negatieve spiraal e.d. Omdat de stap zetten naar ‘hulp’ (denk o.a. naar een psycholoog) voor velen een moeilijke drempel is, wil ik als Lifestyle, Health & Energy Coach een toegankelijker platform bieden, maar tevens met voldoende diepgang zodat u zichzelf leert kennen en/of evalueren en bijsturen, maar tevens overgoten met de nodige fun & power om dit als een ‘levensstijl’ om te bouwen.

Omdat een levensstijl aanpassen en/of veranderen tijd vraagt, kan ik in eerste instantie louter enkele concrete tips & acties meedelen en samen ondernemen in doe-momenten. Echter is het leven een puzzelstuk waar dagelijks aan gewerkt dient te worden en waar u ook zelf als persoon de nodige tijd dient voor vrij te maken. Zo wil ik ook m’n coaching programma opstellen.  U kan zelf enkele ‘topics’ kiezen waarnaar de voorkeur uitgaat OF u kan gaan voor een algemene Lifestyle Health & Energy Coaching waarbij ik zelf een goede mix aan bod laat komen, wat in mijn opzicht belangrijk is om mee van start te gaan.  Indien de coaching jullie bevalt, kunnen jullie eventueel op termijn hier een vervolg aan breien en dieper ingaan op dit gebeuren.

Ik heb jaren gezocht naar een gegeven om m’n kennis te laten samenkomen en dit te vertalen in iets ‘urban’ – maar met een ontspannende en sensuele touch – waarbij ME-TIME & QUALITY TIME voor zichzelf eigenlijk heel duidelijk is en waarbij m’n visie op het leven op een aangename, vernieuwende, maar tevens laagdrempelende manier vertaald kan worden. Zo heb ik BELFIDA en de BELFIDA ME-CANDLES in het leven geroepen. Waarom? Omdat uw lichaam uw belangrijkste vitale orgaan is waar u voldoende zorg dient voor te dragen. Maar een ‘wellness moment’ thuis creëren is in m’n inzicht één van de eenvoudigste manieren om te ontspannen en te ontsnappen aan alle beslommeringen en stress en makkelijk te integreren in een levenspatroon en/of drukke agenda. Dit laatste is eigenlijk de ultieme ‘aanzet’ van m’n interactieve Lifestyle Health & Energy Coaching 2.0-programma.

Do you like to spice up your life?

Get in touch!

ParticulierVerenigingBedrijf