In alle eerlijkheid heeft het heel wat jaren in beslag genomen. Jaren van persoonlijke investering. Jaren van studeren en onderzoek verrichten. Jaren van reizen rond de wereld om in aanraking te komen met verschillende culturen, verliefd te worden en connecties te creëren die een leven lang meegaan. Ik ben de auteur van m’n leven en of het nu mode, lifestyle of algemeen welzijn is… het is gewoon mijn vorm van communicatie. En dit is iets dat ik graag met jullie wil delen. Alles wat ik in het leven onderneem, doe ik met passie en verlangen en misschien nog het belangrijkste van al: met de overtuiging de wereld een klein beetje mooier te maken. Want laten we oprecht eerlijk zijn:

“Wie wil er nu niet schoonheid & liefde in alle aspecten van het leven omarmen?”

Naast het feit dat ik actief ben als modeontwerper voor m’n eigen High-End Lounge Fashion Label VAN WILDER en als Creative Art Director, hecht ik immens veel belang aan gezondheid en algemeen welzijn. Ik ben er echter van overtuigd dat alles start met het vinden van balans in je innerlijke ik om succes te oogsten en het beste uit alles te halen.

Als Lifestyle, Health & Energy Coach ook zijnde, ben ik trots m’n eigen kleine ‘universum’ te hebben gecreëerd dat ik BELFIDA heb gedoopt en stap voor stap ben ik intens bezig om m’n kennis, m’n ervaring en m’n persoonlijke ik met jullie te delen. Het is één van m’n doelstellingen om jullie mee te nemen op een reis om de beste versie van jullie zelf tot stand te laten komen – jullie persoonlijk te begeleiden & te coachen.

Eén aspect van BELFIDA is de lancering van de BELFIDA ME-CANDLE COLLECTIE

Een luxueus skinfood ritueel voor dagelijks gebruik om lichaam & geest te voeden – allen gebaseerd op rauwe en natuurlijke ingrediënten. Ik doe dit omdat uw lichaam uw meest dierbare bezit is. U moet er voldoende zorg voor dragen.

ME-CANDLE betekent heel eenvoudig: “Een momentje voor uzelf en/of geliefde nemen!” Het is belangrijk in het leven om tenminste 5 à 10 minuten per dag even te ontvluchten aan alle stress en bezorgdheden en innerlijke rust te vinden. We leven allen in een hectisch drukke wereld met heel wat verwachtingen en deadlines om te beantwoorden. Even de tijd nemen om zichzelf te verwennen met een dagelijks welzijn skinfood ritueel zal zowel lichaam als geest voeden en uw batterijen opladen om er nadien weer volop voor te gaan.

BELFIDA is en wil meer zijn dan louter een onderneming die er naar streeft winst te maken.

Het is een levensstijl! Het is een verhaal! Het is uw persoonlijke Lifestyle Coach!

Regelmatig vragen mensen waar ik m’n inspiratie haal. Zoals ik reeds vertelde… het heeft heel wat tijd in beslag genomen. Met ‘ME-CANDLEING’ tracht ik opnieuw geluk in ieders leven te brengen. En waarom dan juist een kaars als skinfood ritueel? Ik was op zoek naar iets ‘urban’, iets hedendaags met een luxueuze, maar toch sensuele touch. De verhouding & kwaliteit van de producten zijn verbazingwekkend en nog nooit gezien in juist 1 kleine kaars. U moet het wellicht proberen om de verbluffende resultaten dat het te bieden heeft te geloven. Het is iets totaal anders dan de gewone dag of nacht crème of bodylotion. U kan het gewoon niet vergelijken. Probeer het gewoon even uit is m’n persoonlijk advies.

Ik ben dan ook uiterst fier jullie de collectie eindelijk te kunnen laten ontdekken. Want geloof me als ik zeg dat het meer dan 2 jaar in beslag heeft genomen alvorens dit concreet werd. Elk klein aspect van het productieproces, alle ontwerpen & designs, alle samenstellingen enz. zijn eigenhandig gemaakt en tot stand gekomen door mezelf. Samen met m’n partner, een gelicencieerde fabriek in Azië, heb ik uiteindelijk de kracht en mogelijkheid gevonden om m’n persoonlijke visie over huidverzorging in realiteit te vertalen.

BELFIDA moet de schoonheid & vitaliteit van het leven belichten! Samen met u wil ik voor een gezonde, maar haalbare levensstijl gaan die heel vertrouwd aanvoelt. Als Lifestyle, Health & Energy Coach behandel ik alle aspecten: voeding – huidverzorging – algemeen welzijn – sport – relaxatie – mode – styling … en zoveel meer.

Wie ben ik? Pieter Van Wilder.

Een 30 plusser, gepassioneerd door ‘lifestyle’ in al z’n aspecten.
Afgestudeerd als Designer & Image Consultant. Lifestyle, Health & Energy Coach.
Een aanbidder van mooie items met een luxueuze insteek.