Goud gebruiken bij huidverzorging wint steeds meer aan populariteit. Echter, het gebruik van goud in huidverzorgingsproducten voor diverse schoonheidsbehandelingen was reeds zeer gekend bij en geliefd door Japanners, de Romeinen en de Egyptenaren sinds oudsher.

Cosmetisch goud geeft niet alleen een mooie, stralende en jeugdige huid, maar is ook gunstig op vele andere manieren. Het vertraagd de collageenafbraak, verhoogt de elasticiteit van de huid, verhelderd de huid teint, stimuleert de cellen waardoor de huid gevormd wordt, verbetert de bloedcirculatie en voorkomt vroegtijdige veroudering, rimpels, huidverkleuring e.d.

Concreet. Cosmetisch goud is echt goud. U moet het proberen om het te geloven en de geweldige voordelen van goud in huidverzorging waar te nemen.

TOP 10 VOORDELEN VAN GEBRUIK VAN GOUD BIJ HUIDVERZORGING

Een heldere huid hebben, vrij van rimpels en vlekken is de ultieme wens van elke vrouw. Cosmetisch goud kan de basale cellen van de huid activeren, waardoor de elasticiteit van de huid toeneemt. Het vermindert aldus rimpels, fijne lijntjes, vlekken en markeringen op de huid zodat u er jonger uitziet.

De ionen aanwezig in goud helpen bij het stimuleren van de cellen, zenuwen en aders in het lichaam. Dit leidt tot een verbeterde bloedscirculatie. Dit verhoogt het metabolisme van de huidcellen en de afscheiding van afvalstoffen. Cosmetisch goud kan toedragen tot de stimulatie van de cellen om een gezonde huid te bekomen.

Droogheid van de huid kan leiden tot een vroegtijdige veroudering. Gebruik van cosmetisch goud kan droogheid van de huid verminderen en helpt bij het verhogen van de stofwisseling. Dit zou vroegtijdige veroudering van de huid kunnen voorkomen.

Zoals we de geschiedenis herinneren, was één van Cleopatra’s schoonheidsrituelen gebaseerd op het gebruik van cosmetisch goud. Elke nacht gebruikte Cleopatra een gouden masker om haar huid te verlichten en zo haar te voorzien van een jeugdige, stralende en mooie uitstraling.

Het is verantwoordelijk voor een gladde huid en glanzend haar. Het collageenniveau in het lichaam neemt echter af vanaf de leeftijd van 25 en dat is het moment wanneer u verandering in de huidstructuur opmerkt. Huidverzorgingsbehandelingen met cosmetisch goud kan de afbraak van het collageenniveau in de huidcellen vertragen.

We zijn allen zeer bezorgd over onze huid bij het zonnen (natuurlijke en/of kunstmatige zon). De productie van melanine of zwart pigment in de huid is verantwoordelijk voor het bruinen van de huid wanneer deze blootgesteld wordt aan zonlicht. De productie van melanine in het lichaam kan worden verminderd mits gebruik van cosmetisch goud.

Egyptenaren geloofden dat cosmetisch goud geneeskrachtige eigenschappen bevatte die helpen bij de genezing van bepaalde ziektes. De antioxiderende eigenschappen aanwezig in cosmetisch goud helpen bij de verbetering van de bloedcirculatie wat leidt tot een vermindering van acne en andere huidallergieën.

Van cosmetisch goud wordt gezegd dat het antibacteriële en anti-ontstekingseigenschappen bevat dat er toe bijdraagt dat voldoende zuurstof in de huid opgenomen wordt ter vernieuwing van de lichaamscellen. Dit helpt bij behandeling van zweren en andere inflammatoire aandoeningen van de huid. Het staat ook bekend om de huid te verjongen.

De huid heeft de intentie door te hangen wanneer haar elasticiteit afneemt of volledig verloren gaat. Gebruik van cosmetisch goud kan de afbraak van de elasticiteit verminderen en het weefsel herstellen. Dit zal verdere verslapping van de huid voorkomen. Cosmetisch goud verhoogt de elasticiteit van de huid waardoor deze sterker en opnieuw gevormd wordt.

Cosmetisch goud helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie en ondersteunt aldus de hydratatie en handhaving van het vochtingbrengend lichaamsniveau. De kleine deeltjes van cosmetisch goud worden geabsorbeerd in de huid wat een rijke gloed meegeeft. Dit maakt de huid gezond, fris en stralend.