Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur en de geurenpracht dat de wereld ons biedt. De BELFIDA me-candles zijn geboren uit liefde en geloof dat uw lichaam uw meest dierbare bezit is. Dit met een hedendaagse touch dat perfect bij onze urban levensstijl aanleunt. Elke individuele me-candle is het resultaat van zorgvuldige aandacht voor detail en subliem vakwerk.

Pure natuurlijke ingrediënten zoals rauwe cacaoboter, sheaboter, sojawas en cocos- en amandelolie vormen de basis van deze luxueuze welzijn & skinfood behandeling – dat tevens een diep vochtinbrengende werking heeft – en bevat tal van huidverzachtende omega’s, vitamines en mineralen en is de uitermate beste manier om zowel lichaam als geest te verzachten, te verhelderen en te kalmeren. Elk van de ingrediënten is zorgvuldig gekozen met de nodige aandacht welke huidherstellende voordelen dit kan opleveren.

BELFIDA combineert de meest kwalitatieve natuurlijke ingrediënten met de weelde en luxe van cosmetisch goud. Het combineren van gewoontes en overtuigingen – afstammend uit de oudheid – van wat cosmetisch goud te bieden heeft, maakt van elke BELFIDA ME-CANDLE een extreem luxueuze welzijn & skinfood behandeling met een verbluffend resultaat.

Licht de wiek en van zodra de was gesmolten is, giet de zijdezachte warme olie – waarvan het smeltpunt enkele graden boven de eigen lichaamstemperatuur ligt – zachtjes op de huid om deze te voeden, te verzachten en te hydrateren, terwijl het natuurlijke aroma van pure essentiële oliën de zintuigen prikkelt en uw huid geurrijk indompelt.

De hoogste kwaliteitsgraad van pure essentiële oliën en het gebruik van ambachtelijke mengtechnieken zijn toegepast om de drie productthema’s te creëren binnen de BELFIDA ME-CANDLE COLLECTIE.

Ontdek & word één met:

BELFIDA ME-CANDLE
:: SENSUAL ::

Ontspannend, zinnenprikkelend en stimulerend. Ideaal voor een liefdevolle well-being en skinfood behandeling die lichaam en geest prikkelt. De zoete, zwoele en iet wat sensuele toets van de olie maakt van elke skinfood behandeling een warme streling voor de zintuigen. Ideaal voor momenten van innerlijke harmonie en welzijn. Ook verrassend als sensuele massagekaars voor u en uw geliefde.

BELFIDA ME-CANDLE
:: PURIFYING ::

Voor momenten van lichtheid, zuiverheid en zorgeloosheid. Purifying beslaat hetzij rustgevendheid: ideaal om de dagelijkse beslommeringen te vergeten en uzelf een gevoel van diepe ontspanning te gunnen om daarna te genieten van een goede nachtrust. Hetzij extra vitaliteit: om lichaam en geest nieuwe energie te geven. Ideaal als u nood heeft aan een opkikkertje om de dag opgewekt te beginnen, voor een avondje uit of voor activiteiten die veel concentratie vragen.

BELFIDA ME-CANDLE
:: THERAPEUTIC ::

Voor een directe therapautische behandeling met een verzachtend, verlichtend en verzorgend effect. Therapeutic beslaat hetzij spierpijnreductie & after sport, hetzij diepe relaxatie & ontstressen. De uitermate verfijnde blend van essentiële oliën die weldoordacht en heel functioneel is samengesteld benadrukt de therapeutische werking van aromatherapie.