Combineer relaxatie en aromatherapie in één en verrijk lichaam en geest!

Licht de wiek tot een volledige laag van de was is gesmolten (5 – 10 minuten). Giet de zijdewarme was rechtstreeks op de huid of in uw handpalm en masseer zachtjes in de huid. Dankzij het lage smeltpunt van de was zal de olie nooit te warm worden – slechts een paar graden boven lichaamstemperatuur. Deze glorieuze, heerlijke en voedzame olie zal uw huid zijdezacht en gevoed doen aanvoelen, terwijl de heerlijk natuurlijk geurende parfum van pure essentiële oliën uw zintuigen prikkelt en uw huid van een rijk aroma voorziet.

Algemene instructies

De eerste keer dat u uw BELFIDA ME-CANDLE doet branden, zorg ervoor dat u voldoende tijd voorziet om een volledige laag van gesmolten was te bekomen (ongeveer 45 minuten). Kaarsenwas heeft geheugen. Als u de kaars te snel uitdooft, alvorens voldoende bereik te hebben van gesmolten was, zal uw me-candle een tunneleffect veroorzaken wanneer u de volgende keer de kaars laat branden.

De beste manier om uw kaars te doven is het gebruik van een kaarsendover. Dit heeft twee voordelen. Het voorkomt onaangename rook en het voorkomt dat de wiek met was besmeurd wordt waardoor deze mooi rechtop blijft staan. Dit maakt het handiger om de wiek aan te steken bij een volgend gebruik.

Zoals met alle kaarsen, zorg ervoor dat de wiek is bijgesneden indien nodig om verspilling van natuurlijke was te voorkomen en laat steeds een hele laag was smelten voor maximale benutting.